Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferință dedicată cetățenilor - care sunt prioritățile POR București-Ilfov 2021-2027

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov împreună cu Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România - ROREG organizează joi 18 noiembrie 2021, începând cu ora 10:00, conferința regională intitulată „Împreună implementăm cu succes Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027”, în contextul definitivării Programului Operațional Regional (POR) București-Ilfov 2021-2027.

Evenimentul se va desfășura în format online, în cadrul proiectului ”Sprijin pentru eficientizarea gestionării și implementării FESI la nivelul autorităților publice locale de la nivelul orașelor, municipiilor și județelor din România”, gestionat de ROREG.

Scopul conferinței este acela ca locuitorii regiunii, reprezentanții instituțiilor și ai administrațiilor publice, ai mediului de afaceri și de cercetare, să cunoască prioritățile POR BI 2021-2027, ca ulterior ADR BI să poată finaliza nevoile de dezvoltare ale regiunii ce vor fi integrate cât mai adecvat în viitoarele finanțări disponibile. Printre temele de discuție se numără orașe inteligente, eficiență energetică în clădiri publice și rezidențiale, infrastructuri verzi și mobilitate urbană curată și inteligentă. 

Agenda poate fi consultată aici, iar înscrierile se pot face aici.

Sursa: ADR BI

Vizualizări: 105