Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Acțiunile Marie Skłodowska-Curie: Finanțare pentru organizații pentru programe doctorale și postdoctorale noi sau existente

Comisia Europeană a anunțat cererea de propuneri dedicată organizațiilor din statele membre ale UE sau din țările asociate la programul Orizont Europa pentru programe doctorale și postdoctorale noi sau existente (COFUND) în cadrul Acțiunilor Marie Skłodowska-Curie (MCSA).

Scopul acțiunii este de a răspândi cele mai bune practici ale MSCA, inclusiv formarea în cercetare internațională, intersectorială și interdisciplinară, precum și mobilitatea internațională și intersectorială a cercetătorilor în toate etapele carierei lor.

Orice entitate juridică, indiferent de locul său de stabilire, inclusiv entitățile juridice din țări terțe neasociate sau organizații internaționale (inclusiv organizații internaționale europene de cercetare) este eligibilă pentru a participa.

Un beneficiar poate primi doar o contribuție maximă a Uniunii Europene de 10 milioane de euro, iar bugetul total este de 89 milioane de euro.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor în cadrul apelului COFUND 2021 este 10 februarie 2022.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Comisia Europeană

Vizualizări: 210