Peste 150 de participanți înscriși la EduHack, cel mai mare hackathon de educație din țară. Vă puteți alătura competiției până pe 10 decembrie!

EduHack2021, competiție ce va avea loc online, în perioada 11-12 decembrie 2021, provoacă elevi, profesori, părinți, studenți, oameni de știință, antreprenori, programatori, designeri, povestitori, artiști, oameni cu idei inovatoare să aducă, prin ideile lor, plus valoare în educație. 

Cu toate că mai sunt 3 săptămâni până la EduHack, peste 150 de participanți din peste 49 de orașe s-au înscris deja pentru a concepe o soluție. Vor avea la dispoziție 36 de ore pentru a răspunde la una dintre următoraele 6 provocări: EduAccess, EduOption, EduShare, EduRecycle, YourEdu, Edu+++.

Toate echipele din cadrul EduHack vor trece prin training-uri și sesiuni de mentorat din partea persoanelor cu o experiență relevantă în zona de educație și start-up-uri. Până acum s-au alăturat peste 17 mentori și jurați, alții urmând să își confirme prezența astfel încât experiența profesională să acopere cât mai multe domenii.

Câștigătorii vor avea parte de numeroase beneficii de la organizatori și sponsori printre care sesiuni interactive de antreprenoriat pentru susținerea ideilor care pot să devină start-up-uri, dar și de premii în bani:

  • Premiul I - 3000 de lei,
  • Premiul al II-lea - 2000 de lei,
  • Premiul al III-lea - 1000 lei,
  • Premiu special în valoare de 1500 de lei.

Înscrierile la EduHack2021 rămân deschise până pe 10 decembrie, iar mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici: https://rotsa.ro/eduhack-2021/.

Pentru a face cât mai cunoscut scopul EduHack2021, de a veni cu soluții care să inoveze educația, pe 9 decembrie, începând cu ora 18:00 va fi organizat un pre-eveniment: „Pre-event MEETUP EduHack 2021” unde foști participanți vor împărtăși experiența lor de la edițiile anterioare ale EduHack, iar participanții vor afla de la organizatori cum a luat naștere acest eveniment și ce își propune, dar și cum poate ajuta participarea la un hackathon, cum se formează o echipă pentru un hackathon, cum se poate transforma o idee din weekend într-un MVP (n.r minimum viable product).

Ambasadorii EduHack2021

Din JURIU fac parte: Carmina-Daniela Vakulovski, profesor la Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov; Anca Tîrcă, Consultant educațional în cadrul AS Consultant; Cristian Dascălu, Partener în cadrul GapMinder VC; Alina Burlacu, Director General al Romanian Business Leaders; Ana Stamatescu, Digital Education Designer la Asociația Techsoup; Rares-Andrei Cotoi, Web Developer la Consiliul Naţional al Elevilor; Ionut Amariei, Program Manager la Rubik Hub; Gabi Bartic, CEO la Brio.

Printre MENTORII care au confirmat deja prezența se numără atât profesioniști cu expertiză din domeniul educației, cât și din zona de business development & start-up precum: Carmina-Daniela Vakulovski, Profesor la Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov; Simona Paraschiv, Președintele Asociației InspirAction; Diana Nițescu , CEO TOP Minds; Raluca Prelucă, Partener fonduri-structurale.ro / Co-fondator consolid8; Florin M. Pop , Fondator Primainvest Capital Management; Dafina Suciu , Sales Manager la ClujHub; Rareș-Andrei Cotoi, Web Developer la Consiliul Naţional al Elevilor; Călin Șipoș, Founder și CEO Embark 4 Tech și President Cluj Startups; Tudor Stanciu, Co-founder și Digital Lawyer la Digital2Law; Cătălin Stoica, Profiler, Coach, Trainer la Academia de Bine; Marin Adrian Gheorghe, COO & Investor Relations la Growceanu Angel Investment SRL; Oana Durcău, Founder la Bway - de la elev la student; Raluca Alexandrescu, Community Builder la RubikHub; Corina Craescu, Co-Fondator la Wingravity & Slashscore; Anamaria Boghean, Business Communications Officer la Adservio; Gabi Bartic, CEO la Brio; Ștefan Koritar, CEO & Partner la Grai Ventures.

Fonduri-structurale.ro & consolid8 sunt parteneri ai EduHack, alături de alte peste 60 de organizații.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro