Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Pe 28 aprilie va avea loc evenimentul de lansare al ADMA TranS4Mers, proiect dedicat IMM-urilor care activează în industria producătoare

Pe 28 aprilie 2022, ora 11:00, va avea loc evenimentul de lansare al ADMA TranS4Mers, proiect finanțat de UE, cu un buget de peste 5,6 milioane EUR, dedicat IMM-urilor care activează în industria producătoare.

Obiectivele principale sunt:

  • Oferirea de consiliere, expertiză și formare IMM-urilor producătoare pentru a le consolida competitivitatea
  • Realizarea unui ecosistem în care furnizorii de servicii, experții și IMM-urile să fie actorii cheie

Evenimentul de lansare din 28 aprilie este o oportunitate de a afla povestea din spatele ADMA, care sunt acțiunile necesare, abordarea pentru etapele viitoare și reperele proiectului.

Evenimentul va dura o oră, iar pe parcursul acestuia va fi povestită experiența IMM-urilor care au beneficiat de program în trecut și cum a contribuit ADMA în drumul lor către digitalizare.

Printre vorbitorii invitați se vor număra actorii cheie care au modelat ADMA și totodată cei vor conduce principalele acțiuni ale acestui program în următorii ani.

  • Barry Kennedy, CEO al Irish Manufacturing Research, va deschide evenimentul și va descrie modul în care IMM-urile pot concura și prospera în economia globală;
  • Paul Peeters, Senior Advanced Manufacturing Expert la Agoria, a condus prima ediție a ADMA și va oferi informații despre câteva elemente cheie care sunt încă relevante pentru ADMA TranS4Mers;
  • Merete Norby, XX la MADE, va explica în detaliu care sunt pașii cheie pentru a aplica la serviciile ADMA TranS4Mers;
  • Peter Frederiksen de la DTI va împărtăși detalii despre experiența ADMA;
  • António Damasceno de la F6S, Tamara Wierks și Aisling Mullally de la IMR vor oferi mai multe detalii despre serviciile oferite în cadrul proiectului ADMA TranS4Mers.

Formularul de înregistrare este disponibil aici.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 341