Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel pentru a deveni „Friends of EU Research and Innovation”

Inițiativa „Friends of EU Research and Innovation” aduce împreună rețele, asociații și organizații inspirate, care se angajează să acționeze ca promotori și interlocutori-cheie ai cercetării și inovării în UE.

Cercetarea și inovarea din UE joacă un rol esențial în crearea de creștere economică și de locuri de muncă și în abordarea celor mai mari provocări societale ale noastre.

„Prietenii” reprezintă o resursă pentru comunitatea de cercetare și inovare din UE. Aceștia sunt organizații sau persoane fizice cu o capacitate de informare semnificativă, care sunt membri de încredere ai rețelelor lor. Rolul lor este de a contribui la construirea și inspirarea comunității de cercetare și inovare din UE pentru a modela viitorul în care dorim să trăim.

Activitățile principale sunt legate de cercetarea și inovarea în UE. Aceștia promovează valorile fundamentale ale Uniunii Europene: drepturile omului, libertatea, democrația, egalitatea și statul de drept. În cele din urmă, sprijină prioritățile Uniunii Europene.

Pentru mai multe detalii click aici.

Sursa: Comisia Europeană

Vizualizări: 207