Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Studii realizate pentru modernizarea infrastructurii de acces către punctul de trecere a frontierei de la Petea - Csengersima

Consiliul Judetean Satu Mare a finalizat cu succes proiectul „Pregătirea investitiilor de modernizare a infrastructurii de acces rutier către punctul international de trecere al frontierei româno-maghiare de la Petea (Ro) – Csengersima (Hu)”, finantat de Uniunea Europeană în cadrul programului Phare CBC România - Ungaria 2005. Implementarea proiectului s-a realizat în parteneriat cu Agentia de Dezvoltare a Judetului Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Prin atingerea obiectivelor specifice ale proiectului au fost realizate documentatiile tehnice, respectiv: studiul de fezabilitate, proiectul tehnic si detaliile de executie necesare modernizării drumului judetean 194B (Ciuperceni – Agris – Micula – Bercu – Pelisor - Peles – Petea – Dara). Activitătile proiectului au fost legate de atingerea următoarelor obiective specifice: organizarea si derularea achizitiei publice pentru serviciile de proiectare, elaborarea studiilor tehnico-economice, receptionarea acestora, actiuni de vizibilitate si evaluare internă.

Implementarea proiectului în valoare totală de 120.000 Euro, a fost posibilă prin finantarea nerambursabilă pusă la dispozitie de Uniunea Europeană si Guvernul României în valoare de 107.760 Euro.

Proiectul s-a dovedit o reusită, contribuind astfel la posibilitatea obtinerii de noi fonduri nerambursabile în vederea executiei lucrărilor de modernizare.

Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate sunt invitate să îl contacteze pe coordonatorul proiectului: Jankó Szép István, Directia Dezvoltare Reginală a Consiliului Judetean Satu Mare, tel: 0261-711004, fax.0261-10395, e-mail janko@cjsm.ro

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 96