Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ți-ai conectat afacerea la internet în ultimii doi ani? Completează un scurt chestionar și poți câștiga un voucher de 200 de euro de Crăciun!

Lucrăm împreună cu colegii de la Banca Mondială la un studiu cu privire la mediul de afaceri în douăsprezece state membre ale UE. Scopul studiului este de a face o evaluare comparativă a mediului de afaceri în orașe din Uniunea Europeană, nouă dintre acestea fiind din România: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara.

Analiza are în vedere cinci domenii cheie pentru dezvoltarea unei afaceri:

  • Înființarea unei întreprinderi,
  • Asigurarea unui spațiu pentru activitățile întreprinderii,
  • Conectarea la utilități,
  • Soluționarea disputelor și
  • Insolvența întreprinderilor.

În cadrul domeniului privind conectarea la utilități, analizăm ușurința cu care companiile din România se conectează la internet.

Dacă ești un antreprenor/companie care ți-ai conectat organizația în ultimii doi ani la internet în unul dintre cele 9 orașe menționate mai sus, te rugăm să completezi un scurt chestionar cu privire la procedurile pe care le-ai urmat (cca 10 minute din timpul tău). Toți participanții la studiu se vor putea înscrie într-o tombolă pentru a câștiga un voucher de 200 de euro la emag, cărturești sau orice altă platformă care vinde ce ai tu nevoie. Voucherul va fi acordat pe 12 decembrie! Câștigătorul va putea face un cadou fain afacerii sale de Crăciun.

Dacă ai întrebări cu privire la studiu, te rugăm să o contactezi pe Raluca Prelucă la 0725072533 sau structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Vizualizări: 358