Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Tranziție Justă: A început evaluarea primelor proiecte depuse pe apelul dedicat IMM-urilor din regiunea Sud-Muntenia

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă (PTJ) 2021-2027, a anunțat vineri, 5 ianuarie 2024,  începerea procesului de evaluare tehnică și financiară a proiectelor depuse în cadrul apelului dedicat întreprinderilor mici și mijlocii (IMM)-  „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”.

Apelul a fost deschis în data de 20 decembrie 2023, iar alocarea pentru IMM-urile din Prahova este de 104.525.370 de euro (fonduri UE + cofinanțare de la bugetul de stat). Cererile de finanțare pot fi depuse în sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+ până la data de 20 martie 2024.

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici

În cadrul apelului vor fi finanțate proiecte pentru dezvoltarea investițiilor productive în IMM-uri și care vor sprijini creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă. 

Sursa: ADR Sud-Muntenia 

Vizualizări: 589