Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UE finanteaza dezvoltarea resurselor umane în domeniul dezvoltarii economiei locale si transfrontaliere

Centrul de Resurse CREST, în parteneriat cu Small Business and Innovation Development Association “Uzhgorod–XXIst Century”, a implementat, în perioada decembrie 2007 – noiembrie 2008, proiectul „Resurse umane competente – elemente de baza ale dezvoltarii economiei locale si transfontaliere”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul de Vecinatate România-Ucraina 2004-2006.

Proiectul a avut ca obiectiv dezvoltarea resurselor umane din domeniul economiei locale si transfrontaliere, în judetele Satu Mare, Maramures, Suceava, Botosani, Odessa, Ivano-Frankivsk, Cernivetska, Zakarpatia.

Principalele rezultate ale proiectului au fost: certificarea a 16 formatori care desfasoara activitati de dezvoltare economica în cele 8 judete transfrontaliere; dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor a 16 traineri din cele 8 judete si dezvoltarea aptitudinilor profesionale a 49 de manageri din cadrul intreprinderilor mici si mijlocii din judetele Satu Mare, Maramures, Suceava si Botosani, în domeniile: management de proiect si fonduri structurale, sisteme de management al calitatii conform standardului ISO 9001, turism rural, comunicare si rezolvarea conflictelor.

În cadrul proiectului a fost organizat un program de formare de formatori si patru serii de cursuri în domeniile sus-mentionate.

Informatii suplimentare despre proiect: BERTUS Gabriela – asistent de proiect la adresa de e-mail office@crest.ro, telefon/fax 00-40-(0)261-714580.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 98