Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cooperare transfrontaliera pentru promovarea turistica a microregiunii Ardud

Consiliul Local al orasului Ardud, împreuna cu Primaria Comunei Szakoly (Ungaria), deruleaza, în perioada 20 august 2008 - 19 august 2009, proiectul „Cooperare transfrontaliera pentru promovarea turistica a microregiunii Ardud”, finantat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera România-Ungaria PHARE CBC 2006/ Interreg IIIA.

Proiectul vizeaza întarirea legaturilor transfrontaliere între potentialii investitori din domeniul turismului, facilitarea investitiilor în localitatea Ardud prin elaborarea unui plan strategic de dezvoltare turistica, dezvoltarea sectorului turistic si dinamizarea cooperarii între locuitorii aflati de o parte si de alta a frontierei, precum si promovarea atractiilor zonei prin intermediul unui birou de informare turistica.

Grupurile tinta ale proiectului sunt administratiile locale, reprezentantii organizatiilor civile, ai microregiunilor, organizatiile de dezvoltare economica si toti actorii locali care pot participa la dezvoltarea regiunii.

La Ardud si în Szakoly (Ungaria) urmeaza sa aiba loc seminarii interactive de consultare si vizite de lucru în cadrul carora se vor colecta informatii privind principalele atractii turistice ale microregiunii si cererea existenta pe piata turismului, în vederea elaborarii unui plan strategic de dezvoltare turistica si a unui ghid turistic transfrontalier.

Informatii suplimentare despre proiect pot fi obtinute de la doamna Sabou Ramona Maria – asistent de proiect – la telefon 0040261-771660, fax 0040261-771016 sau prin e-mail la adresa primaria.ardud@yahoo.com sau ardud@cjsm.ro

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 133