Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect: Centrul de servicii pentru IMM-urile

Asociatia Casa Noastra Galati anunta lansarea oficiala a proiectului Centrul de Servicii pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii din Regiunea de Cooperare Transfrontaliera Regiunea de Dezvoltare Sud – Republica Moldova si Judetul Galati – Romania, derulat in cadrul Programului de Vecinatate Romania – Republica Moldova 2004-2006 Phare CBC 2006.

Parteneri: Asociatia Obsteasca „Asistenta, Sprijin si Instruire in agricultura”; Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Galati.

Obiectivele generale ale proiectului sunt: promovarea cooperarii transfrontaliere intre Intreprinderile Mici si Mijlocii din Regiunea de Dezvoltare Sud - Republica Moldova si judetul Galati – Romania pentru imbunatatirea competentelor manageriale, extinderea pietelor de desfacere si promovarea produselor si serviciilor.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • dezvoltarea infrastructurii/ mediului de afaceri transfrontalier prin infiintarea Centrului de Servicii pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii din Regiunea de cooperare transfrontaliera Regiunea de Dezvoltare Sud - Republica Moldova si judetul Galati – Romania EURO-BUSINESS-PLUS, destinat cooperarii intre IMM-urile din regiunea transfrontaliera si sporirii abilitatilor manageriale.
  • cresterea potentialului de cooperare economica intre Intreprinderile Mici si Mijlocii din zona de cooperare transfrontaliera.
  • cresterea atractivitatii zonei de cooperare transfrontaliera pentru atragerea de investitii straine

Grup tinta: 100 de Intreprinderi Mici si Mijlocii din zona de cooperare transfrontaliera Regiunea de Dezvoltare Sud - Republica Moldova si judetul Galati – Romania, desfasurand activitati in domeniile: agricultura, industria agroalimentara, sectorul viticol si mica industrie – tamplarie, constructii, artizanat, confectii, textile, mestesuguri.

Durata proiectului: 14 luni

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 118