Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

BRD acorda finantare APL-urilor pentru implementarea proiectelor din fonduri europene

BRD, prin programul specializat EUROBRD, propune Autoritatilor Publice Locale solutii de finantare complexe, adaptate cerintelor specifice finantarilor nerambursabile europene, astfel:

  • Credit de investitii pentru co-finantarea proiectului de investitii cu componenta fonduri europene post-aderare [componenta de contributie proprie] acordat pe termen mediu sau lung.
  • Credit de investitii revolving pentru pre-finantarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului de investitii cu componenta fonduri europene post-aderare, acordat pe termen scurt sau mediu.
  • Linie/credit de investitii destinat finantarii programelor de investitii de interes local (unul sau mai multe proiecte). Facilitatea functioneaza ca o linie de credit pentru o perioada de utilizare determinata, urmand ca la finalul acestei perioade suma utilizata sa fie preluata si transformata in credit de investitii pe termen mediu si lung.

Caracteristicile facilitatilor de finantare oferite sunt corelate cu tipul proiectului, cu cerintele Programului Operational/Programului National de Dezvoltare Rurala, prin care se solicita finantare nerambursabila, precum si cu capacitatea de rambursare a clientului.

Autoritatile Publice Locale pot fi beneficiari ai finantarilor europene nerambursabile pentru proiecte de investitii, in domenii diverse de interes local, printre care: drumuri, alimentare cu apa, canalizare, statii de epurare a apei, servicii sociale, servicii de sanatate, tehnologia informatiei, turism, patrimoniu cultural si istoric, etc.

BRD ofera:
  • Consultanta financiara
  • Flexibilitate
  • Promptitudine

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii vizitand site-ul nostru www.brd.ro sau trimitand intrebari departamentului specializat, la adresa eurobrd@brd.ro.

Vizualizări: 168