Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nou centru pentru persoanele varstnice in Regiunea Sud Muntenia

Astazi, 14 mai, se semneaza primul contract de finantare din regiunea Sud Muntenia ce vizeaza infrastructura serviciilor sociale (DMI 3.2 „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”).

Beneficiarul proiectului „Amenajare Centrul Comunitar al Persoanelor in varsta din municipiul Slobozia, judetul Ialomita” este parteneriatul dintre Unitatea administrativ-teritoriala Municipiul Slobozia si Episcopia Sloboziei si Calarasilor. Vor fi realizate lucrari de reabilitare si remodelare la fostul punct termic din municipiul Slobozia, in vederea amenajarii unui nou centru pentru persoanele varstnice.

Proiectul cu o valoarea totala de un milion lei si o valoarea nerambursabila din FEDR de aproximativ 700.000 lei, se va derula pe o perioada de 16 luni.

Beneficiarii directi ai acestui proiect vor fi locuitorii municipiului Slobozia cu varsta de peste 60 de ani. Prin realizarea acestui centru va creste cu 200 de persoane numarul de asistati social la nivelul municipiului resedinta de judet.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 95