Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU - Strategice 2009: Clasamentul proiectelor aprobate spre finantare!

AM POSDRU a publicat listele continand ID-ul, numele si scorul obtinut in urma evaluarii de catre proiectele strategice depuse in 2009 si aprobate in vederea finantarii.

Mai mult, sunt enumerate si proiectele aflate pe listele de rezerva, care vor intra in contractare ca urmare a suplimentarii alocarilor financiare, dar si proiectele initial respinse, aprobate in urma solutionarii contestatiilor.

Aceste liste nu contin rezultatele finale ale procesului de contractare deoarece proiectele pot face subiectul unor eventuale solicitari de clarificari. Listele finale ale  contractelor semnate vor fi publicata ulterior.

De asemenea, a fost publicata si lista proiectelor aprobate si aflate in rezerva pentru care in acest moment nu exista fonduri suficiente pentru a fi contractate (Cererea de propuneri de proiecte nr. 81 – „Competente pentru competitivitate”).

AM POSDRU va propune in cadrul Comitetului de Monitorizare Extraordinar POSDRU o realocare intre axe care sa permita suplimentarea bugetului disponibil pentru DMI 3.2. si DMI 3.1. In cazul in care realocarea va fi aprobata, AM POSDRU va inceape procedura de contractare pentru o parte din proiectele aflate in rezerva in cadrul cererilor 81 - „Competente pentru competitivitate” si  92 - „ Fii intreprinzator” . Ordinea intrarii in contractare va fi in functie de punctajul obtinut.

Nota: In documentele publicate de AM POSDRU nu se regasesc si proiectele depuse si aprobate in cadrul cererii nr. 92  - „Fii intreprinzator”. Acest lucru se datoreaza faptului ca procesul de evaluare pentru aceasta linie de finantare nu s-a incheiat inca, existand anumite proiecte pentru care se realizeaza o reevaluare, au declarat pentru www.fonduri-structurale.ro reprezentantii AM POSDRU. Conform informatiilor oficiale, lista proiectelor pentru acest apel va fi publicata saptamana viitoare, ea urmand sa fie disponibila si pe site-ul www.fonduri-structurale.ro.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 130