Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii de informare pentru beneficiarii POR din judetele Brasov, Covasna si Harghita

ADR Centru organizeaza in perioada 7-9 septembrie 2010 sesiuni de informare pentru potentialii solicitanti de fonduri nerambursabile prin POR din judetele Brasov, Covasna si Harghita.

Sesiunile interactive vor contine informatii referitoare la fondurile disponibile si discutii intre potentialii beneficari si beneficiarii care deja au implementat proiecte finantate Sesiunile de informare se vor desfasura in municipiile Brasov, Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, dupa urmatorul calendar:

  • Brasov, 7 septembrie 2010;
  • Sfantu Gheorghe, 8 septembrie 2010;
  • Miercurea Ciuc, 9 septembrie 2010.

Ora de incepere a seminariilor este ora 10:00.

In cadrul acestor seminarii, accentul se va pune pe problemele intampinate in depunerea cererilor de finantare dar si ulterior, in implementarea proiectelor aprobate pentru finantare si contractate.

“In cei trei ani de la lansarea POR in regiunea noastra, mediul privat si public, alaturi de ONG-uri, au depus aproape 1000 de proiecte, prin care se solicita aproape un miliard de euro. Proiectele contractate si cele ce vor fi contractate in perioada urmatoare solicita spre finantare peste 310 milioane euro, adica mai mult de 65% din fondurile disponibile. Acum, echipa ADR Centru se concentreaza mai mult pe activitatile pe implementare a acestor proiecte si pe monitorizarea platilor ce vor fi efectuate”, a declarat Simion Cretu, director general ADR Centru.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 84