Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reteaua Organizatiilor de Consultanta in Afaceri - conferinta anuala nationala

Reteaua Organizatiilor de Consultanta in Afaceri - Conferinta anuala nationala

Bucuresti, 11 mai 2007- Asociatia ROCA (Reteaua Organizatiilor de Consultanta in Afaceri) organizeaza prima sa conferinta anuala nationala in cadrul careia va fi prezentat modul in care isi propune sa contribuie la imbunatatirea climatului de consultanta de afaceri in Romania, precum si exemple de buna practica ale unor organizatii similare din Europa.

Reteaua Organizatiilor de Consultanta in Afaceri - ROCA reprezinta asociatia unor companii de consultanta performante care ofera servicii pentru institutiile si IMM-urile care vor sa acceseze fondurile structurale ale Uniunii Europene. Organizatia urmareste sa imbunatateasca climatul in domeniul consultantei de afaceri in Romania prin introducerea unor standarde de excelenta organizationala si sa ofere oportunitati de dezvoltare companiilor de consultanta intr-un context european. Reteaua Organizatiilor de Consultanta in afaceri a fost infiintata in 2006 cu sprijinul proiectului PHARE „Servicii de Sprijin pentru Dezvoltarea Afacerilor” si se va extinde in 2007, cu sustinerea proiectului PHARE „Competitivi in Europa”.

Desfasurata la
Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conferinta are ca vorbitori pe d-l Constantin Rasnoveanu, Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a d-l Leszek Jakubowski, Team Leader in cadrul proiectului PHARE de asistenta tehnica pentru dezvoltarea IMM -urilor “Competitivi in Europa” si are ca obiectiv analizarea cele mai bune practici in domeniu la nivel international, criteriile de selectie a noilor membri precum si demararea programului de instruire.

Contact:
Ruxandra Manea, Presedinte ROCA
0728-193.748; 317 0375, 317 0333
Bd. Natiunile Unite nr. 5 sect. 5 Bucuresti
ROCA.bucuresti@consortium.ro

Vizualizări: 275