Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Incepand de vineri, Programul Kogalniceanu pentru IMM-uri va fi operational

“Incepand de vineri, 9 septembrie, Cardul Kogalniceanu va fi operational”, a declarat ieri, premierul Emil Boc. “IMM-urile se vor putea inscrie online pentru a putea beneficia de sprijinul pe care il da statul sub forma garantiilor si a creditelor aferente, pentru a putea mentine si crea noi locuri de munca”, a adaugat acesta.

De asemenea, conform unui comunicat al AIPPIMM, formularul de inscriere va fi activ pe site-ul www.aippimm.ro sau direct pe linkul: http://programenationale2011.aippimm.ro/ incepind cu 09.09.2011 ora 10.00.

"Programul Kogalniceanu pentru intreprinderile mici si mijlocii" este un program multianual de incurajare si stimulare a infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor pe perioada 2011-2013 care consta in acordarea unei linii de credit, in valoare maxima de 125.000 lei/IMM/an, cu dobanda partial subventionata si, dupa caz, garantarea creditului de catre stat, ce vizeaza sprijinirea accesului intreprinderilor mici si mijlocii la obtinerea de finantari pentru a suplini nevoile de lichiditate pe termen de 1 an in vederea desfasurarii activitatii, cu posibilitatea prelungirii.

Pentru mai multe detalii, click aici

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.gov.ro, www.aippimm.ro

Vizualizări: 79