Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Incepand cu luna ianuarie 2012, IMM-urile pot depune proiecte pentru sistemele de comert electronic si alte solutii on-line pentru afaceri

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 ianuarie 2012 a apelului de proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri (Operatiunea 3.3.2 „Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri” din cadrul Domeniului Major de Interventie 3 „Sustinerea e-economiei”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, POSCCE).

Obiectivele specifice operatiuni sunt:
- dezvoltarea comertului electronic si incurajarea intrarii IMM-urilor pe piata serviciilor si vanzarilor on-line;
- extinderea utilizarii aplicatiilor de instruire on-line;
- optimizarea afacerilor companiilor utilizand mijloace specifice TIC.

Beneficiarii eligibili ai acestei operatiuni sunt IMM-urile (definite conform Legii nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, infiintate in temeiul Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, cu modificarile si completarile ulterioare).

Bugetul total alocat apelului de proiecte este de 168 milioane lei. Valoarea maxima a finantarii nerambursabile acordate este de 2.300.000 lei, iar cea minima de 45.000 lei.

Inregistrarea propunerii de proiect se va realiza on-line la adresa www.fonduri.mcsi.ro, in mod continuu, incepand cu 5 ianuarie 2012 ora 9,00 si se va incheia in 29 iunie 2012 ora 14.00. In termen de maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea on-line, solicitantii trebuie sa depuna dosarul complet la sediul MCSI cu respectarea tuturor detaliilor cuprinse in Ghidul solicitantului pentru aceasta operatiune.

Descarca ghidul solicitantului si cererea de finantare.

Sursa:MCSI

Vizualizări: 166