Învață management de proiect și obține certificarea simulând experiența reală! Am pregătit 3 cursuri gratuite la Timișoara, Iași și Sibiu!
În perioada august – decembrie 2018 cursul nostru de management de proiect a colindat 4 regiuni ale țării și și-a făcut peste 100 de noi prieteni. 124 de manageri și antreprenori din industriile creative, IT și automotive au obținut cu ajutorul nostru certificarea națională în „manager de proiect” și împreună am învățat noi tehnici și metode de gestionare eficientă a proiectelor.
Pentru că #OameniiLaboratorului au cerut, caravana cursului nostru va fi reluată pentru ultima dată și anul acesta! Organizăm 3 noi sesiuni de formare gratuite în management de proiect pentru reprezentanții industriilor IT, creative și automotive din Regiunile Vest, Nord-Vest, Centru și Nord-Est.
Tematică curs
- Managementul integrat al proiectului
- Managementul stakeholderilor
- Managementul ariei de cuprindere a proiectului
- Managementul graficului proiectului
- Managementul costurilor în proiecte
- Managementul resurselor
- Managementul comunicării
- Managementul achizițiilor
- Managementul calității
- Managementul riscurilor în proiecte
Pe parcursul sesiunilor practice și teoretice, cursanții vor dobândi competențele necesare pentru elaborarea și implementarea cu succes a oricărui tip de proiect. Vor putea lucra pe baza ideilor proprii. Cursul este interactiv și structurat astfel încât la finalul sesiunilor practice și teoretice cursanții să prezinte în fața comisiei un proiect elaborat pe parcursul celor 5 zile de studiu.
În cadrul sesiunii de formare utilizăm ca metodă de formare instrumentul „Bridge Game” - . Instrumentul este folosit doar de 5 companii de training în România, noi fiind primii care l-am utilizat.
The Bridge Game – „learning to live the project”, așa cum îl descrie creatorul său, Bill Geraats, este un „mini proiect” care oferă participanților o platformă de învățare experiențială plină de distracție, care cuprinde multe dintre atributele și provocările întâlnite în proiectele reale sau în dezvoltarea unui business. Bridge Game este o simulare de lucru extrem de interactivă și rapidă. Până la 5 echipe concurează pentru a construi un pod în timp ce se confruntă cu cerințele mereu în schimbare ale clienților și o serie de probleme interne.
Examen
La finalul celor 5 zile de curs (40 de ore de formare) se susține un examen de absolvire, în fața unei comisii de evaluare. Cursul este certificat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Certificatul de absolvire „Manager proiect” este valabil în toată Uniunea Europeană.
Ce spun participanții la cursurile noastre de management de proiect
- Mulțumiri pt curs! Keep up the good work! E o modalitate foarte bună de a înțelege și a exersa etapele managementului unui proiect. Are o durată optimă pentru atingerea obiectivului de a pune bazele PM; E un curs surprinzător, trece prin toate etapele; (curs MP Timișoara, octombrie 2018)
- Informație structurată și împărțită pe un număr suficient de zile încât să se poată și fixa cunoștințele nou învățate. Aș recomanda cursul deoarece am primit informații ușor de înțeles, folositoare, iar atmosfera în cadrul cursului a fost una prietenoasă; (curs MP Iași, octombrie 2018)
- Cursul e util şi bine structurat. A fost super practic şi se poate aplica pe orice proiect; Din exerciții am reținut întregul curs; (curs MP Alba - Iulia, noiembrie 2018)
Calendar cursuri gratuite Management de proiect 2019
- Timișoara: 2 – 7 februarie 2019. Detalii și înscriere aici.
- Iași: 27 februarie – 4 martie 2019. Detalii și înscriere aici.
- Sibiu/Tg. Mureș: 12 – 17 martie. Detalii și înscriere aici.
De la cine înveți
Cursul va fi susținut de Narciza Zaharia, formator cu peste 10 ani experiență în livrarea cursurilor de management de proiect pentru participanți din România și din străinătate. Narciza este doctor în Relaţii Economice Internaţionale, consultant, trainer şi formator certificat ANC. Ea este membru în Asociaţia Societatea Română a Evaluatorilor de Proiecte, Programe şi Politici Publice şi în Asociaţia Economiştilor din România. A colaborat cu numeroase companii şi instituţii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul consultanţei şi managementul fondurilor structurale şi a fost implicată în numeroase proiecte. A susţinut zeci de sesiuni de formare pentru sistemul bancar, antreprenori, funcţionari publici, British Council, Delegaţia Comisiei Europene, beneficiari și potențiali beneficiari de fonduri europene. Narciza este manager de proiect și evaluator de proiecte cu experiență în evaluarea cererilor de finanțare pentru sectorul ONG, competitivitate economică a IMM, capacitate administrativă și resurse umane.
Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Dacă vrei să vezi atmosfera de la activități, suntem și pe facebook. De asemenea, pe LinkedIn.
***
Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.