EaSI: Sesiuni de matchmaking privind apelul pentru combaterea șomajului pe termen lung

Centrul European de Competență pentru Inovare Socială (ESFA - Lithuanian European Social Fund Agency) organizează în perioada 10-14 iunie 2024, în intervalul 8:00 - 20:00 (Ora Europei Centrale), sesiuni de matchmaking privind apelul de proiecte „Abordări inovatoare pentru combaterea șomajului pe termen lung” din cadrul Fondului Social European Plus (FSE+) - componenta Social Innovation+.

Scopul acestui eveniment este de a facilita găsirea potențialilor partenerilor pentru dezvoltarea proiectelor, de a crește vizibilitatea organizațiilor participante și de a permite schimbul de idei privind dezvoltarea metodelor și practicilor inovatoare care s-au dovedit a fi de succes.

Evenimentul se desfășoară pe Platforma B2Match și este dedicat solicitanților eligibili din cadrul apelului de proiecte, mai exact persoanelor juridice stabilite în statele membre ale UE, în țările din afara UE (țările din Spațiul Economic European și țările asociate la FSE+) sau în țările cu care se negociază un acord de asociere.

Sesiunea de matchmaking are o durată de 30 de minute. Întâlnirile au loc în intervalele orare pe care un participant le specifică ca fiind disponibile pentru întâlniri. Numărul maxim de participanți la o întâlnire - 8. Numărul de întâlniri per un participant nu este limitat. 

Înscrierile în cadrul evenimentelor se realizează aici. 

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ESFA