Cele mai urmărite oportunități de finanțare

De la începutul lunii iunie 2024, fiecare abonat al noii platforme fonduri-structurale.ro beneficiază de un dashboard personalizat. Această funcționalitate nouă le permite utilizatorilor să își salveze finanțările pe care doresc să le urmărească și pentru care vor primi alerte de la noi de fiecare dată când apar noutăți. În prima săptămâna de la lansarea platformei, cele mai salvate apeluri în dashboarduri sunt în special cele dedicate pentru mediul privat și care vizează investiții în educație, energie, inovare și digitalizare.

Cei mai mulți utilizatori urmăresc apelurile pentru:

1.       Digitalizarea IMM-urilor în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest

Oportunitate de finanțare de până la 100.000 de euro, cu 10% cofinanțare din partea beneficiarului – apel deschis în perioada 30 iulie  - 7 octombrie 2024.

2.       Electric UP 2 - Instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice în sectorul HORECA

Apel de proiecte în pregătire la acest moment care va finanța instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică în domeniul HORECA, sistemul de stocare a energiei, stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și sisteme alternative de încălzire și răcire.

3.       Finanțare pentru dezvoltarea competențelor digitale pentru piața muncii

Apel de proiecte deschis până pe 23 august 2024 și care finanțează cu până la 1 milion de euro proiecte de formare profesională în domeniul digital.

4.       Programul pentru stimularea întreprinderilor mici și mijlocii - Start-up Nation, ediția 2024

Programul Start-up Nation din acest an aduce noutăți majore în modul de implementare. Deocamdată avem în consultare publică condițiile pe care Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului va trebui să le îndeplinească pentru a accesa banii europeni pe care îi va da antreprenorilor.

În momentul de față, noua platformă oferă acces la peste 200 apeluri active și peste 100 oportunități de finanțare în pregătire sau programate. Atât finanțările deschise, cât și cele care urmează să fie lansate pot fi adăugate și monitorizate în dashboardul personal al utilizatorilor care dețin un abonament plus sau premium fonduri-structurale.ro.

***

Noul fonduri-structurale.ro este prima platformă cu asistent AI pentru fonduri nerambursabile care oferă acces la peste 700 de oportunități de finanțare din fonduri europene, private, de la bugetul de stat sau direct gestionate de Comisia Europeană, toate actualizate în timp real. Utilizatorii pot beneficia de facilitățile platformei prin intermediul a 3 tipuri de abonamente: 

• Basic: cu acces limitat la funcționalitățile avansate ale platformei, abonamentul basic este gratuit și permite vizualizarea fișelor programelor de finanțare într-un format ușor de urmărit și accesul la newsletter-ul general.

• Plus: pe lângă funcționalitățile de bază, abonamentul plus permite interogarea nelimitată a asistentului AI, opțiunea de a salva 3 apeluri de finanțare favorite, acces la un sistem de alerte și funcționalități avansate de personalizare a tabelului de finanțări.

• Premium: include toate funcționalitățile abonamentului Plus, fără limită la apelurile favorite, actualizări personalizate și acces la un webinar lunar exclusiv despre cea mai importantă finanțare lansată.

Creează un cont pe fonduri-structurale.ro și accesează cele mai potrivite finanțări pentru proiectele tale!