PIDS: Ghidul privind transmiterea proiectelor etapizate pe apelul privind serviciile pentru persoanele vârstnice, în consultare

Autoritatea de Management pentru Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat ieri, 26 iunie 2024, în consultare publică, Ghidul Solicitantului Condiții Specifice pentru transmiterea prin sistemul MySMIS2021+ a proiectelor etapizate în cadrul P06. Servicii de suport pentru persoane vârstnice.

Prezentul apel de proiecte este destinat exclusiv regiunilor mai puțin dezvoltate după cum urmează:

  • Regiunea Sud-Muntenia – Municipiile Prahova și Dâmbovița
  • Regiunea Sud-Est– Municipiile Constanța și Galați
  • Regiunea Centru– Municipiul Alba

Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel pot fi unitățile administrației publice locale.

Parteneri eligibili:

  • Asociații și fundații constituite în conformitate cu prevederile OG26/2000 privind asociațiile și fundațiile cu modificările și completările ulterioare;
  • Autorități publice locale.

Asistența financiară nerambursabilă alocată acestei intervenții este de 3.773.912,79 euro.

Operațiunile finanțate în cazul prezentului apel au în vedere finalizarea proiectelor selectate în perioada de programare 2014-2020 și finanțate din Fondul European de Dezvoltare Regională prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 în cadrul axelor prioritare nr. 4 și 8.

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de e-mail consultare.poids@mfe.gov.ro până la data de 17.07.2024.

Descarcă documentele

Sursa: MIPE