PNRR: O nouă listă cu proiecte aprobate pe Digitalizare IMM

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat astăzi, 28 iunie 2024, lista intermediară numărul 4 a proiectelor admise la finanțare și lista intermediară nr. 1 a proiectelor respinse în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 Euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”.

Cele 1163 de proiecte din lista intermediară numărul 4 a proiectelor admise la finanțare au obținut în urma evaluării tehnice și financiare (ETF) între 100 și 82 de puncte. În perioada următoare, atât deciziile de acceptare la finanțare cât și deciziile de respingere vor fi transmise solicitanților prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro.

Conform comunicatului oficial, listele ce vor fi publicate în viitor vor putea include și alte proiecte cu punctaj între 100 și 82 puncte, care la acest moment se află în diverse faze ale procesului de verificare a conformității administrative și a eligibilității, respectiv de clarificări.

Toate proiectele pentru care s-au emis decizii de acceptare la finanțare vor intra în etapa de contractare. Solicitanții vor fi înștiințați cu privire la documentele necesare încheierii contractului de finanțare, cu indicarea termenului de transmitere a acestora.

Sursa: MIPE