Anunț privind selecția și numirea membrilor în Comisia națională pentru economie socială din partea întreprinderilor sociale și întreprinderilor sociale de inserție

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a lansat vineri, 28 iunie 2024, spre consultare publică, procedura de selecție și numire a membrilor în Comisia națională pentru economie socială din partea întreprinderilor sociale și întreprinderilor sociale de inserție.

Potrivit anunțului, Comisia naţională va avea o reprezentare paritară, fiind compusă din 8 membri şi condusă de un preşedinte. Comisia va avea în componenţă câte un reprezentant al Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, al Ministerului Finanţelor, la nivel de secretar de stat, 2 reprezentanţi din partea întreprinderilor sociale și 2 reprezentanţi ai întreprinderilor sociale de inserţie. Reprezentantul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale are calitatea de preşedinte al Comisiei naţionale.

Restul condițiilor sunt disponibile în procedura de selecție lansată spre consultare publică.

Descarcă documentele 

Termenul de depunere a dosarelor de candidatură este de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului de selecţie, respectiv 28 iunie 2024. 

Sursa: MMSS