Webinar: Bani nerambursabili pentru afaceri sociale la început de drum

Platforma fonduri-structurale.ro vă invită la un nou webinar exclusiv dedicat comunității premium, pe tema antreprenoriatului social. Evenimentul online va avea loc pe 19 iulie, între orele 11:00 și 12:30, și va oferi o perspectivă detaliată asupra procesului de accesare a finanțărilor pentru afacerile sociale. 

Participă la webinar pentru a afla:

  • Cine poate fi considerat antreprenor social: ce criterii trebuie îndeplinite pentru a fi considerat antreprenor social în România.
  • Când se deschid oportunitățile de finanțare pentru întreprinderi sociale noi și ce condiții trebuie să îndeplinești
  • Cum funcționează acceleratoarele pentru întreprinderi sociale finanțate din fonduri europene și cum să-l alegi pe cel potrivit pentru ideea/echipa ta
  • Sume disponibile: câți bani poți obține și pentru ce tipuri de proiecte.
  • Exemple de succes: Studiu de caz pe un business care a obținut finanțare ca afacere socială.

Webinarul este dedicat atât celor care au deja un business în zona antreprenoriatului social, dar mai ales celor care se gândesc să-și înființeze unul.

Invitata specială a acestui webinar este Roxana Damaschin-Țecu, co-fondatoarea OilRight în Timișoara - o întreprindere socială de inserție ce colectează ulei alimentar uzat, pe care îl transformă în lumânări parfumate și materie primă pentru bio-diesel. Roxana a participat la activitățile „Acceleratorului de Întreprinderi Sociale” implementat de fonduri-structurale.ro în parteneriat cu Fundația „Alături de Voi” pe o linie de finanțare anterioară dedicată antreprenoriatului social. Oilright este o întreprindere socială de succes care s-a lansat în mediul de afaceri cu ajutorul grantului de 100.000 de euro câștigat în cadrul „Acceleratorului de întreprinderi sociale” și prin intermediul unei campanii de crowdfunding pe Consolid8, care i-a permis să-și mărească capacitatea de producție. În cadrul webinarului, Roxana va împărtăși experiențele sale despre conducerea unui business social în România și etapele și pașii prin care a trecut pentru ca Oilright să devină afacerea socială de succes de astăzi.

Webinarul va fi facilitat de echipa fonduri-structurale.ro și este dedicat exclusiv comunității de abonați premium. Pentru a participa, asigură-te că ești abonat premium al platformei și vei primi invitația și link-ul de acces la webinar pe email.

 ***

Noul fonduri-structurale.ro este prima platformă cu asistent AI pentru fonduri nerambursabile care oferă acces la peste 700 de oportunități de finanțare din fonduri europene, private, de la bugetul de stat sau direct gestionate de Comisia Europeană, toate actualizate în timp real. Utilizatorii pot beneficia de facilitățile platformei prin intermediul a 3 tipuri de abonamente

• Basic: cu acces limitat la funcționalitățile avansate ale platformei, abonamentul basic este gratuit și permite vizualizarea fișelor programelor de finanțare într-un format ușor de urmărit și accesul la newsletter-ul general.

• Plus: pe lângă funcționalitățile de bază, abonamentul plus permite interogarea nelimitată a asistentului AI, opțiunea de a salva 3 apeluri de finanțare favorite, acces la un sistem de alerte și funcționalități avansate de personalizare a tabelului de finanțări.

• Premium: include toate funcționalitățile abonamentului Plus, fără limită la apelurile favorite, actualizări personalizate și acces la un webinar lunar exclusiv despre cea mai importantă finanțare lansată.

Creează un cont pe fonduri-structurale.ro și accesează cele mai potrivite finanțări pentru proiectele tale!