Înscrieri deschise pentru Youth Start-up Competition 2024!

Comisia Europeană a lansat Youth Start-up Competition 2024, competiție ce oferă tinerilor oportunitatea de a-și prezenta ideile de start-up care abordează probleme urgente precum sustenabilitatea, incluziunea socială și dezvoltarea tehnologică. 

Cine poate participa?

Competiția este deschisă tinerilor cu vârste între 18 și 25 de ani care sunt rezidenți ai unui stat membru al Uniunii Europene sau al unei țări participante în programul COSME.

Ce trebuie să faci? 

Trebuie să creezi un videoclip scurt (maximum 3 minute) detaliind: 

  • Conceptul ideii tale de start-up;
  • De ce este relevantă ideea ta astăzi;
  • O scurtă prezentare a planului tău de afaceri.

De ce să participi?

Juriul va selecta cei mai buni trei candidați, care vor fi invitați să participe la Adunarea IMM-urilor din Budapesta, Ungaria, în perioada 18-20 noiembrie 2024. În cadrul acestui eveniment, finaliștii vor avea oportunitatea de a-și prezenta ideea de start-up membrilor juriului și audienței live. Audiența și juriul vor vota și vor selecta cel mai bun candidat. Câștigătorul Youth Start-up Competition 2024 va fi anunțat pe scenă. Evenimentul include diverse ateliere, discuții în panel și oportunități de networking unde poți învăța, crește și colabora cu profesioniști din industrie. Câștigătorul va primi o invitație exclusivă de a participa în persoană la prestigiosul Summit al Consiliului European pentru Inovare din 2025.

Înscrierile sunt deschise până pe 20 septembrie 2024.

Pentru mai multe detalii click aici.

Sursa: Comisia Europeană