Proiectul pentru aprobarea ghidului privind regulile și condițiile aplicabile finanțării în cadrul apelului pentru actualizarea planurilor de management aprobate, în consultare

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a lansat vineri, 9 august 2024, în consultare publică proiectul de ordin privind aprobarea  Ghidului privind regulile și condițiile aplicabile finanțării din fondurile europene aferente PNRR în cadrul apelului de proiecte – actualizarea planurilor de management aprobate, PNRR/2024/c2/3.1, pentru subinvestiția I3.1. Actualizarea planurilor de management aprobate, investiția I3 Actualizarea planurilor de management aprobate și identificarea zonelor potențiale de protecție strictă în habitate naturale terestre și marine în vederea punerii în aplicare a Strategiei UE privind biodiversitatea pentru 2030, componenta 2. Păduri și protecția biodiversității, anexa la acesta, precum și referatul de aprobare nr. 3881 / 08.08.2024.

Descarcă documentele

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 zile de la data publicării, la adresă de e-mail: dgpnrr@mmediu.ro.

Sursa: MMAP