PNRR: A fost prelungit termenul de depunere a documentelor pentru contractarea proiectelor de competențe în tehnologii avansate - IMM-uri

Autoritatea pentru Digitalizarea României a informat vineri, 30 august 2024, fapul că în cadrul apelului competitiv destinat sprijinirii IMM-urilor în formarea competențelor digitale, aferent Investiției 19, Componenta 7 a Planului Național de Redresare și Reziliență, se desfășoară etapa de evaluare a eligibilității companiilor. 

În acest context, Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat prelungirea termenului pentru depunerea documentelor suport cu încă 20 de zile lucrătoare pentru toate IMM-urile care au primit comunicarea referitoare la depunerea documentelor suport până la data de 28.08.2024. Conform comunicatului oficial, pentru IMM-urile care au primit solicitarea ADR în intervalul 26.06.2024 – 28.08.2024, termenul de răspuns se va prelungi cu încă 20 de zile lucrătoare de la data expirării termenului limită specificat în comunicarea transmisă (încărcată în platforma dedicată). Prelungirea se aplică  inclusiv pentru IMM-urile care nu au reușit să se încadreze în termenul de răspuns prelungit pentru depunerea documentelor suport acordat de ADR în data de 22.07.2024.

Documentele suport solicitate trebuie transmise exclusiv prin intermediul platformei pentru depunerea proiectelor de investiții finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Având în vederea decizia de prelungire, secțiunea „Comunicare” din cadrul platformei va rămâne deschisă pentru încărcarea documentelor, fără a mai fi necesară transmiterea unei solicitări de prelungire. Autoritatea pentru Digitalizarea României a menționat faptul că, pe parcursul evaluării, pot fi solicitate clarificări suplimentare, dacă situația o va impune.

Sursa: Autoritatea pentru Digitalizarea României