PNRR: Lista proiectelor admise în contractare pe apelul privind digitalizarea producției și distribuției de filme

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, a publicat astăzi, 5 septembrie 2024, clasamentul provizoriu ca urmare a finalizării etapei de evaluare tehnică pe apelul „Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme, inclusiv de filme cinematografice”, finanțat prin PNRR.

Clasamentul provizoriu include proiectele care au obținut minimum 25 de puncte, ierarhizate descrescător în limita bugetului alocat apelului de proiecte aferent I.7 și care sunt admise în etapa de contractare.

Conform comunicatului oficial, în perioada imediat următoare, CRI va iniția, prin platforma MIPE, etapa de contractare, prin solicitarea și verificarea documentelor necesare în vederea încheierii contractelor de finanțare.

CRI recomandă tuturor aplicanților admiși în etapa de contractare parcurgerea integrală a capitolului XIII.3. Contractare din Ghidul solicitantului în vederea pregătirii și transmiterii, la termen, a documentelor/informațiilor solicitate prin Notificările și Notele de solicitări clarificări.

Sursa: Ministerul Culturii