PNRR: Lista intermediară nr. 1 a proiectelor admise la finanțare pe apelul privind sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat astăzi, 9 septembrie 2024, lista intermediară nr. 1 a proiectelor admise la finanțare și lista intermediară nr. 1 a proiectelor pentru care s-a finalizat etapa de evaluare tehnică și financiară a propunerii de proiect în cadrul apelului de proiecte „Granturi pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate”.

Lista intermediară numărul 1 a proiectelor admise la finanțare conține un număr de 3 de proiecte. Conform comunicatului oficial, solicitanții care se regăsesc pe lista intermediară numărul 1 a proiectelor admise la finanțare vor primi în platforma proiecte.pnrr.gov.ro deciziile privind admiterea la finanțare și ulterior acceptării finanțării, vor primi notificările privind demararea etapei de contractare.

Lista intermediară numărul 1 a proiectelor pentru care s-a finalizat etapa de evaluare tehnică și financiară a propunerilor de proiect conține un număr de 42 de proiecte.

Sursa: MIPE