PIDS: Lista intermediară a proiectelor respinse pentru etapizare pe apelul privind serviciile suport pentru persoane vârstnice

Autoritatea de Management pentru Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027 a publicat luni, 30 septembrie 2024, Lista intermediară a proiectelor respinse după etapa de verificare a elementelor de eligibilitate pentru etapizarea proiectelor din cadrul apelului de proiecte „Ghidul Solicitantului Condiții Specifice pentru transmiterea prin sistemul MySMIS2021+ a proiectelor etapizate în cadrul Priorității 6. Servicii de suport pentru persoane vârstnice.

Conform comunicatului, solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţia se va depune de solicitant în sistemul MySMIS 2021 în termenul precizat în cadrul Notificării privind rezultatul etapei de verificare a elementelor de eligibilitate pentru etapizarea proiectelor, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: MIPE