În Stare de Bine: Granturi de până la 175.000 de lei pentru inițiative care să sprijine sănătatea emoțională a adolescenților

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile a lansat luni,7 octombrie 2024, apelul 3 din 2024 În Stare să Ajut, cu titlul „Spații sigure pentru adolescenți”. 

Obiectivul specific al apelului este dezvoltarea și implementarea de inițiative care să sprijine sănătatea emoțională a adolescenților între 12 și 18 ani din mediul urban mic (sub 30.000 de locuitori), prin oferirea accesului la resurse și activități ce promovează conștientizarea emoțională, gestionarea eficientă a emoțiilor și construirea de relații sănătoase, contribuind la prevenirea problemelor de sănătate mintală și la creșterea stării de bine.

Apelul se adresează organizațiilor neguvernamentale din România (asociații, fundații sau federații,  Crucea Roșie Română și structurile sale cu personalitate juridică precum și Fundațiile pentru tineret de la nivel județean și ale municipiului București și Fundația Națională pentru Tineret). 

O organizație poate solicita pentru un proiect între 30.000 lei și 175.000 lei

Propunerile de proiecte pot fi înscrise pe platforma online www.instaredebine.ro, între 4 noiembrie 2024 (ora 9:00) și 8 noiembrie 2024 (ora 16:00).

Mai multe detalii regăsiți aici.

Sursa: instaredebine.ro